2017. november 19., vasárnap
 
 
KÍNÁLATUNK
PARTNEREINK
Pontos idő
Használt ágy Nyomtatás
Használt ágy nagyon sokféle kapható, ide sorolható az egyszemélyes, ágyneműtartós heverők, fenyő és egyéb matracos ágyak, franciaágyak, fotelágyak, és a gyermekheverők is.  Használt ágyak közül szinte minden fajta folyamatosan kapható, mindkét - Polgár, Tiszaújváros - üzletünkben, különböző anyaggal és formákban.
 
Az egyszemélyes heverőből általában a hagyományosnak mondható olcsóbb kivetelű kapható, teljesen változó korral és anyaggal. A matracos használt ágyak közül kínálunk fenyő és bútorlap kereteset egyaránt, egészen értékes matracokkal. 
 
A fenyő ágykeret minden esetben felújított, az újjal szinte egyenértékű használt ágy. A francia ágyakból is mindig többféle kapható üzleteinkben, szivacsos és rugós kivitelben egyaránt, általában 180x200-as méretben. A használt ágyakhoz mint bútorokhoz soroljuk még a fotel ágyakat is, amely iránt - célszerűsége miatt -, igen nagy a kereslet, így ezekből nem tudunk folyamatos kínálatot biztosítani.
 
Gyermekheverők között előfordul úgynevezett körbe támlás, illetve kihajtható fajta, melyek szintén különböző színekben és anyaggal kaphatóak. A használt ágyak ára mint a többi bútor esetében is, kifejezetten előnyös, ezért szintén megéri akár Miskolc, Debrecen, Nyíregyháza, Hajdúböszörmény és Hajdúnánás városokban és körzetükben élőknek is vásárolni a polgári és tiszaújvárosi üzleteinkből, nem utolsó sorban a kedvező kiszállítási lehetőségeink miatt is.
 
Amennyiben használt bútor vagy bútorok érdeklik, úgy szívesen várjuk a
Debrecen, Hajdúböszörmény, Polgár, Tiszaújváros, Miskolc és Nyíregyháza
körzeteiben élőket egyaránt. Kapcoslat / Érd.: 06/209-432-003